Hvem er jeg

Mit navn er Henrik Løwenheim Kjærsvold-Niclasen. Jeg lever i Dragør. Jeg bruger byen og området. Jeg er medlem af flere foreninger i Dragør. Men jeg er først og fremmest ægtemand, far, ven og menneske her i vores by. Jeg er gift med Julie, og vi har sammen Smilla, Saga og Sofie.

I min fritid er jeg fodbolddommer og uddannet DBU dommerteoriinstruktør.

Erhvervserfaring – Jeg har erfaring både fra små innovative startup virksomheder til store multinationale selskaber, hvor jeg har bestredet stillinger som COO og CEO. Lige nu arbejder jeg for virksomheden Miild, som jeg har Co-foundet.

Bestyrelsesarbejde – Har bestredet flere forskellige bestyrelsesposter igennem de sidste 10. år. Lige nu sidder jeg i disse bestyrelser:

  • Medlem af VKH (Dansk Industri) 
  • Medlem af Nordstrandskolens skolebestyrelse
  • Medlem af Københavns Fodbold-Dommerklub

Uddannelse

  • Executive MBA, AVT Business School (2017-2021) – Jeg har færdiggjort og afsluttet min Executive MBA i år. Jeg kan dermed med stolthed glæde mig over, at jeg nu har en Master of Business Administration (kandidatuddannelse) med fokus på ledelse, strategisk viden og forretningsforståelse.
  • AP Degree in Leadership & Management, Copenhagen Business Academy (2011-2016) – Jeg læste denne uddannelse (Akademiuddannelse i ledelse), for at jeg kunne understøtte mit daglige virke som ledere med den nødvendige teoretiske viden.
  • 1-årig HH, Niels Brock Copenhagen (1997-1998)
  • Studentereksamen, Gladsaxe Gymnasium (1994-1997)

Foreningsmedlemskab i Dragør

  • De Dragør vandhunde
  • Støtteforeningen for Dragør bio
  • Dragør Borgerlige Skyttelag